Fellowships Fundația Bayer – 350.000 de euro pentru burse de studiu în străinătate

Bayer Science & Education Foundation lansează o nouă etapă de finanțare
  • Susținere pentru proiectele de studiu în domeniile științei, ingineriei, medicinei și pentru formarea profesorilor în materii științifice, precum și pentru proiecte în străinătate în cariere profesionale
  • Aplicatiile sunt acceptate online până la 10 iulie 2015
 
Aplicatiile pentru programele de burse Bayer Science & Education Foundation sunt acum acceptate pentru etapa de anul acesta. În sectorul academic, studenții ambițioși pot aplica pentru bursele Otto Bayer, Carl Duisberg, Jeff Schell sau Kurt Hansen dacă intenţionează să înceapă un proiect de studiu în străinătate. Materiile finanțate includ ingineria agricolă, biologia, biochimia, biotehnologia/tehnologia plantelor, ingineria bioproceselor, chimia, ingineria chimică, medicina, farmacia, fizica, statistica/biometria și formarea profesorilor în materii științifice.

Aceste burse subliniază misiunea fundației Bayer de a lucra cu tinerii și cu următoarea generație de oameni de știință și lideri de opinie, precum și de a consolida interesul privind provocările majore cu care se confruntă societatea noastră, cum ar fi cele legate de sănătate și agricultură.

Pe lângă bursele din sectorul academic, bursele Hermann Strenger au rolul de a susţine tinerii aflați într-un program de formare neacademică şi care îşi doresc să dobândească experiență de muncă în străinătate. Aplicările sunt solicitate de stagiari angajați, din domeniile comercial, industrial, științific și medical, precum și de tineri profesioniști din aceste domenii, care și-au finalizat formarea în decursul ultimilor doi ani. Prin intermediul acestui program, Bayer Science & Education Foundation doreşte să acorde finanțarea către tinerii din sectorul neacademic, pentru a le permite să dobândească experiență profesională în străinătate.

În total, fundația va asigura o finanțare de 350.000 de euro. Sponsorizarea este disponibilă pentru studenții din Germania care își planifică o perioadă de studiu în străinătate, precum și pentru studenții din alte țări, care intenţionează să studieze pentru o anumită perioadă în Germania. Termenul limită de aplicare pentru toate cele cinci programe de burse este 10 iulie 2015. Formularele de aplicare sunt disponibile online la www.bayer-foundations.com. Finanțarea va fi acordată de un comitet științific independent la începutul lunii septembrie 2015.

Astfel, Bayer Science & Education Foundation lansează cea de-a noua etapă a acestui program de finanțare, care susţine schimbul științific și dobândirea experienței internaționale de lucru pentru tineri. Programul de burse respectă tradiția primei burse Bayer inițiate de Carl Duisberg în anul 1923. Acesta vizează tinerii creativi, foarte motivați și angajați social, cu rezultate peste medie.

Formularele de aplicare și mai multe informații privind programul de burse Bayer Fellowship Program și Bayer Science & Education Foundation sunt disponibile la www.bayer-foundations.com.
Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 17.06.2015   Copyright © Bayer AG