Divizii

Bayer HealthCare

Bayer HealthCare este una dintre companiile lider in zona de medicamente cu prescriptie si a produselor pentru consumatori. Acest subgroup cerceteaza, dezvolta, produce si pune pe piata produce care sa imbunatateasca sanatatea oamenilor si animalelor.

Bayer HealthCare Pharmaceuticals

Segmentul Pharmaceuticals furnizeaza produse cu prescriptie in domeniul Medicinii Generale si Medicinii de Specialitate. In domeniul Medicinii Generale, oferim produse pentru medicina cardiovasculara pentru tratarea tensiunii arteriale si a bolilor de inima coronariene, produse pentru prevenirea atacurilor miocardice, anticoagulante si antihipertensive. Acest portofoliu include produse pentru sanatatea femeilor precum contraceptivele si terapriile de inlocuire hormonala.

Gama noastra de produse pentru Medicina Speciala, prescrise indeosebi de medicii specialisti, include medicamente pentru tratarea sclerozei multiple, a hemofiliei si pentru tratarea anumitor tipuri de cancer. In piata farmaceutica suntem printre primele 15 companii din lume in termen de vanzari.

Bayer Consumer Care

Un numar tot mai mare de persoane aleg singure medicamentele folosite in prevenirea sau tratarea bolilor comune, cat si suplimentii nutritivi care sa sprijine o dieta sanatoasa. Multe dintre acestea au incredere in produse fara prescriptie incercate-si-dovedite ale diviziei Consumer Care din cadrul Bayer HealthCare. Un exemplu este Aspirin, un brand de mai bine de 110 ani care se bucura de un nivel de familiaritate nedepasit la nivel global.

Diviza Consumer Care este specializata in medicamente disponibile fara reteta, cunoscute si sub denumirea de produse over-the-counter (OTC). Oferim produse in majoritatea categoriilor OTC, cum ar fi analgezicul Aspirin™ si Aleve™ si produsele dermatologice Canesten™ si Bepanthen™/ Bepanthol™. Lista de produse include si suplimentii nutritivi Supradyn™, One A Day™, Berocca™ si Redoxon™, antiacizi precum Talcid™, si produse pentru raceala-si-gripa precum Alka-Seltzer Plus™ si White & Black™. Consumer Care este un jucator important in piata OTC si ofera si produse dermatologice cu prescriptie. Vanzarile si canalele de distributie ale diviziei sunt in general farmaciile, desi si lanturile de supermarketuri si alti retaileri mari acopera o parte importanta din piata din Statele Unite ale Americii.

Bayer Animal Health

Bayer HealthCare Animal Health este una dintre companiile de top din lume dintre companiile de medicina veterinara bazate pe cercetare. Suntem intre primele 5 companii din lume, si suntem un leader global in parasiticide si produse pentru animalele de companie.

Noi credem ca relatia responsabila dintre oameni, animalele de companie cat si animalele de ferma consta in a avea grija de sanatatea si buna-starea lor. Tocmai de aceea suntem pasionati de sprijinirea sanatatii animalelor, cat si a fermierilor, gradinarilor si a familiior care au grija de ele prin oferta noastra de terapii si solutii inovative.

Radiology & Interventional

Imagistica medicala ofera o fereastra catre lumea misterioasa si vasta a corpului uman.

Poate arata sanatatea unei inimi care bate, poate sa detecteze un blocaj in cele 60 000 de mile de vase de sange si artere, si sa ilumineze un singur nerv. Imagistica ne arata posibilitati. Este ceea ce ne permite sa identificam, sa diagnosticam si sa tratam.

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 07.08.2014   Copyright © Bayer AG